Librat që i lexojnë intelekto-matët…

…librat që i lexojnë intelekto-matët nuk kanë tituj dhe janë të mbushur me tekst uniform në latinisht, të stilit:
“neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit…” (askush s’e do dhimbjen, askush s’e kërkon dhe s’ka dëshirë ta ketë, sepse është dhimbje… 🙂
(sguraziu – ap, 2014)