Disa foto të Titanic!

disa foto të Titanic, në ndërtim e sipër – Titanic qe fundosur që në lundrimin e parë në v. 1912 pasi qe ndeshur me një ajsberg diku në veri të Atlantikut, s’ka të dhëna ekzakte por merret se ndoshta mbi 1600 persona e patën humbur jetën, thuhet se kishte mbi 2220 pasagjerë dhe se shërbenin rreth 900 anëtarë të ekuipazhit…

(fotot: etsy galleries)