Agresioni i femrave!

hm, e dija pak… it makes sense : )
agresioni i femrave paska t’bëjë me keqkuptimin dhe me ndjenjën e pafuqisë, agresioni i tyre qenka “fenomen pozitiv” ama vetëm nëse qëllimi t’jetë zgjidhja e një problemi specifik… gjithsesi, agresioni i motivuar mund t’bëhet shkaktari i sëmundjes (? mendore… padyshim) – ec e mos buzëqesh 🙂