Biblio-froni dhe “Regina Pacis”!

[ Biblio-froni dhe “Regina Pacis”! ]
…ideali i vërtetë për letërsinë e masave, nga përspektiva e shkrimtarëve mund të interpretohet edhe si vijon:
mbretëria jote e paskajshme e imagjinatës ka një fron prej librash (mençuri e jotja) dhe është e rrethuar nga të gjitha anët me famën e popullaritetin (mediatikët + fansat 🙂

* biblio-froni dhe “regina pacis” (mbretëresha e zemrave bibliofilike) – froni prej librave dhe rreth e rrotull mbështjellur me “zhurnalistikat” (apo me bujën mediatike – sepse pa një grimë bujë gjithçka do ishte kot, s’mund të jesh shkrimtar i famshëm nëse askush s’di gjë : )
(qebesa me këtë biblio-fronin do dilte një version i mirë i “game of thrones” për libraxhinjtë)
(sg – ap, 2019)