Grid-galeri “mondrianeske”…

…foto shkrepur rretherrotull të njëjtit vend, në kohëra të ndryshme, nga fotografë të ndryshëm, e po ashtu dhe nga “aparate” të ndryshme – gjithsesi, kështu si “grid-galeri” më duket akoma më bukur (sepse vetë “dallimësia” e fotove kontribuon si stil mëvete), pakashumë si ndonjë pikturë “mondrianeske” e natyrës… ama tashmë pa i kursyer as ngjyrat : )

(sg – ap, n 2021)