Policia e Kosovës, policia më krenare e botës…

…qoftë ushtria qoftë forcat e policisë, s’besoj se forcat e krenarisë kosovare t’kenë patur ndonjë fotograf më të mirë se Suel Ahmeti, tekefundit kështu “gjykoj” unë, dhe “gjykimi im” vlen sëpaku për dekadën e fundit 2010-2020, po ashtu kuptohet dmth. thjesht me aq sa di unë : ) – andaj kësaj radhe (për nder të Suelit) diç si foto-kolazh me ca nga fotot e tij…
[ Forcat Speciale – NJSI (Njësia Speciale Intervenuese) / Special Forces – SIU (Kosovo Special Intervention Unit)

(sg – ap, n 2021)