Dimri na bën ta çmojmë pranverën me shumë!

…s’di pse më ipet t’i postoj lulet, fotot me diell, kur ne fakt krahasuar me realitetin s’eshte “realistike”, psh. me jave kemi vetem shi, mjegull, ftohtesi, zymtesi, moti perjashta s’eshte dhe aq per lakmi – nje shkrimtare pati shkruar ne nje vend “dimri eshte i mire… sepse tekefundit na ben qe ta çmojme pranveren me shume”, them se mjaft e sakte kjo si thenie, anise dhe dimri, natyrisht i ka ato joshjet e veta, bie fjala s’ka si i thote njeriu “jo” skijimit, aventurave te bjeshkeve, Alpeve, Tirolit, Brezovices etj etj : )
sg – ap, n 2021