Video-ftesë për koncertin e dj Picimulit, 2017

[ video-ftesë për koncertin e dj picimulit, 2017 ]
…performancë ekskluzive e dj picimulit (me shokët) në klubin “cherry” (dmth. qershia : )
kuptohet, mirësevini por s’duam sherr, ndalohen: përdorimi i drogës, grushtosja për çupat, për alkoholin vlen “kënaqësi, me karar” – do jenë prezent dhe dj të tjerë – trim cimilimi (trance mixes), ylli kaçurreli (house mixes), larushja aka “flutura” (dubstep mixes) etj etj…