SG – Histori

HISTORI S. Guraziu, 2013 [ muza e epikës vetëngushëllohet; ti je Kaliopa – i thotë kujtesës, nuk je Penelopa… ] Zemrat gurëzohen – gurët s’janë sinorë, piramida “kufijsh” për ndarje zemrash, mjegullohen kujtimet, treten dhe puthjet Iliad-heve të vjetra, mbase… Continue Reading