Nëse foshnjat qajnë… nënat vrapojnë!

S. Guraziu – Ars Poetica, M 22 (Humoreskë) (…për fat të keq, Haga s’ka ndonjë “precrime” njësit, njësi speciale para-kriminalistike, për intervenime dhe arrestime kriminelësh ca sekonda para vetë krimit…) *** Mustakologu i madh, Niçeja dikur e quante Zotin “ngutulush”,… Lexo